Tilbake til Kjøp og salg

Tips ved kjøp av BMX-utstyr

Når du starter å trene BMX, er hjelm, hansker, lange bukser (eksempelvis dongeri) og genser/jakke med lang arm påbudt utstyr.
Sykkel, hjelm og hansker til bruk på trening og løp kan lånes av Sola BMX den første tiden.

 

Etter hvert ønsker kanskje flere å kjøpe sitt eget utstyr.  Det kan være lurt å begynne med å investere i en god hjelm og noen gode hansker.

 

 

 

 

Når det gjelder sykkel, finnes det en masse forskjellige størrelser å velge mellom. Vi anbefaler dere å undersøke med en forhandler om hvilke størrelse en bør kjøpe. Vi har et godt sammarbeid med Trones Sykkel det det er mulig å få 15% avslag på alt av BMX-utstyr, bekledning og beskyttelsesutstyr samt spesialpris på sykler.

Ellers har vi funnet en oversikt her:

Etter hvert er det kanskje også lurt å kjøpe en god BMX-bukse. Det finnes mange modeller å velge mellom her. Noe smale, noen brede, noen lange og diverse fargekombinasjoner. Her gjelder det å finne den som passer deg best. Sola BMX sin skjorte kan kjøpes på treninger.

 


Av sikkerhetsutstyr anbefaler vi rytterne å bruke kne og albuebeskyttere  Etter hvert kan det også være lurt å skaffe seg brynje (bryst og ryggbeskytter) og nakkekrage.  Dette gjelder spesielt for de ryttere som har begynt å utfordre sporten litt – og har begynt å sykle litt tøffere.

 

 

[important] Husk alt trenger ikke å kjøpes umiddelbart. Kanskje en god idè å ønske seg til jule-  og bursdagen![/important]

 

.