Sola BMX har flyttet!

Pga veibygging har vi fra 1. august flyttet anlegget vårt til Stangeland på Soma, Sola kommune, like overfor Stangeland Maskin AS!

Innkjørsel SKAL skje fra Sandnesvegen og inn til Stangelandvegen og deretter holde skarpt til venstre. Dere kommer da inn på Forsvaret sin eiendom og passerer hundeparken på høyre hånd. Vi ber alle om IKKE å kjøre ned til BMX-banen, men å parkere på asfalten langs ved den blå sykkelcontaineren vi har. Dette for å forebygge ulykker!

Trening er mandager og onsdager, kl 1730 – 1830 for ryttere opp tom 9 år og nybegynnere, og fra kl 1830-2000 for de øvrige. 

Vi vil også gjøre oppmerksom på at det fortsatt gjenstår mye arbeid på og rundt banen. I tiden fremover oppfordrer vi foresatte til å være kledd for vær og arbeid slik at vi alle kan bidra med litt innsats mens barna trener. Med det vil vi raskere bli ferdige med anlegget og vi sparer oss for mange helgedugnader. Det skal etterhvert bli laget ett oppslag inne i lageret der arbeidsoppgavene er kort beskrevet.