Trening ved Forus sportssenter

Mandag 8.1.18 starter vi opp med basistrening inne i det nye Forus sportssenter på Forus fra kl 18-19. Vi har fått tildelt bane A3 og vi oppfordrer alle til å benytte seg av garderobeanlegget for å styrke det sosiale samholdet blandt rytterne. Som tidligere informert om, er treningen delt i to slik at ryttere opp til 9 år og ryttere 10+ trener hver for seg, vekselvis annenhver uke. Dette for å kunne tilrettelegge for styrke- og spensttrening/ basistrening for de eldste og mer lekpreket trenig for de yngste. Vi starter med den eldste gruppen, 10+ mandag 8.1. Vi minner om at det er gode treningsmuligheter for foresatte også på Forus sportssenter, og til medlemspris kr. 299,-/ mnd for dem som har tegnet familiemedlemsskap. Annenhver uke er det slik samtidig tilrettelagt for at rytterne kan sykle på andre klubbers bane, ute. Ta kontakt med post@solabmx.no for spørsmål. Her følger reglene for trening på Forus sportssenter; husregler og praktisk info