Jentesamling 2-4 oktober – Påmeldingsfrist 1. september!

Norges Cykleforbund og Ringerike SK inviterer alle jenter fra 13-19 år uansett gren til JENTESAMLING i Jevnaker (v/Hønefoss) helgen 2.-4. oktober. Start fredag12:00 , slutt søndag 15:00

Velkommen til en helg fylt med spennende utfordringer! 60 grader nord Trening- og inspirasjons samling for jenter i alle grener. Trening, foredrag og ”60 grader nord” opplegg med lagkonkurranse. Det vil bli mye moro denne helgen! Vi har sykling, rappellering, skyting, kanopadling og quiz. Du får lært GPS/kart og kompass – og vi har med flinke guider og instruktører som står for sikkerheten og gjennomføringen denne helgen. Prøv Enduro-løyper på ulike nivåer! 

Gunn Rita Dahle Flesjå

Gunn-Rita Dahle Flesjå kommer. Det gjør også Thea Thorsen og Tina Andreassen – og kanskje blir det enda flere vi kjenner godt i sykkelsporten som vil dukke opp. Du må ha med terrengsykkel (eller låne fra Ringerike SK), men vi kommer og henter deg på flyplassen om du har behov for det.

Dette må ikke syklejentene gå glipp av!

Jentesamlingen 2015 har også egen side på Facebook.

Påmelding er bindende og gjøres via denne linken: https://response.questback.com/norgescykleforbund/jentesamling

Klikk på linken nedenfor for å se invitasjon fra NCF.

Jentesamling invitasjon NY 2015

HUSK AT PÅMELDINGSFRISTEN ER 1. SEPTEMBER!!!

Det kan søkes om reisestøtte ved kostnader over 1000,- . NCF dekker resterende kostnader for reise på billigste reisemåte.