Dobbeltseier for Sola BMX i Norgesmesterskapet 2015, Junior Menn

Klepp BMX arrangerte lørdag 20. juni Normesmesterskap og Ungdomsmesterskap, der Sola BMX sine ryttere igjen markerte seg godt på pallen. Lars Ole Hetland, 18 år, vant lørdag sin første NM-tittel i klassen Junior Menn, etter at han syklet først til mål i alle 3 innledende heat, der det siste heatet også ble finalen. Eirik Wegger, 17 år, også fra Sola syklet inn til en sikker 2. plass. Simen Sunde Herlofsen, også Sola BMX, hadde dessverre et dårlig utgangspunkt fra første heat, som han dro med seg senere, hvilket ga en 5. plass sammenlagt. Odd Espen Kjellesvik, Sviland BMX, tok 3. plassen. Tore Navrestad fra Sviland BMX tok samtidig en klar seier i klassen Menn Elite, foran Aexander Birkeland, Sandnes BMX og Fredrik Westeng Olsen fra Råde BMX.

IMG_2364IMG_2352

 

Lars Ole Hetland, Norgesmester JM                Tore Navrestad, Norgesmester ME

Sola BMX tok videre en bronseplass i klassen Kvinner Junior, der Lise Cathrine Røv syklet inn til 3. plass, bak Hege Haga Idsøe og Bettina Lillebø. I ungdomsmesterskapet tok Sander Stakkestad en flott 3. plass i klassen G 13. I cruiserklassen tok Jan Erik Johannessen fra Sola BMX en klar 2. plass.

IMG_2368IMG_2373IMG_2376

Lise Cathrine Røv, Kvinner J.                           Sander Stakkestad, UM G13                            Johannessen, cruiser.

 

Forøvrig var det et vel gjennomført løp fra Klepp BMX og Sola rytterne så ut til å ha det kjekt på NM. Sola BMX er stolt over at Lars Ole Hetland skal bære Norgesmestertrøyen under EM i Erp, Nederland 9. – 12. juli!!