Hold av pinsehelgen 23. til 25. mai, da er det Succe Cup !

Det nærmer seg raskt tiden for årets BMX-gulrot for ryttere og foresatte!

Succe Cup arrangeres for 15de gang i pinsehelgen 23. til 25. mai og er et samarbeid mellom de 4 BMX-klubbene i Østfold, Gressvik, Moss, Råde og Aremark. Dette er en kjempepopulær BMX-cup med 3 BMX-løp på 3 forskjellige baner i Østfold. Nytt av året er at siste løp i år arrangeres på Moss, slik at vi får mye kortere og raskere hjemreise enn tidligere år 🙂

Succe Cup har vært et av sesongens høydepunkt for alle BMX-syklister i mange år og arrangementet er også en ypperlig anledning til at ryttere og voksne kan bli kjent med personene inni BMX-hjelmene.
image
37-DSC_1588
Både i 2013 og 2014 deltok mange fra Sola BMX og klubben arrangerte felles reise (med minibuss) og felles overnatting på Solabukta ungdomssenter http://www.solbukta.no. På Solbukta er det 4-mannsrom med køysenger slik at enkeltfamilier kan bo sammen og vi arrangerer fellesmåltider. En av kveldene blir det felles grilling for alle BMX-klubbene og vi pleier å få med oss en felles «harrytur” over grensen til Strømstad. I år prøver vi å få til det samme opplegget som tidligere med felles tur i regi av Sola BMX. Vi har reservert rom på Solbukta og vil ordne felles transport.
For å  planlegge denne turen ønsker vi å sjekke interessen for å delta og ønsker en uforpliktende tilbakemelding på om du ønsker å delta på dette arrangementet. Nærmere informasjon og bindende påmelding vil komme senere.
Dersom du tror (eller allerede vet) at du kommer til å delta på Succe Cup og ønsker å reise/bo sammen med oss andre i regi av Sola BMX, vil vi sette stor pris på om du kunne fylle ut følgende formular. Da får vi en indikasjon på interesse og kan planlegge transport- og overnattingsbehov.
Vi ønsker tilbakemelding innen 26. april 

[xyz-cfm-form id=8]