Treningstider i hallen på Sviland

Det er nå mulig for alle aldersklasser å trene inne i hallen på Sviland. En oversikt over dette ligger vedlagt her, Innehall 2015 forslag og vil også bli lagt ut på vår hjemmeside. Det er ikke trener tilgjengelig og heller ikke utstyr til låns, så husk å ta med alt dere behøver! Hallen ligger til høyre for innkjørselen til BMX-anlegget på Svilandet.

Utenom de oppsatte tidene, er hallen tilgjengelig for alle. Hallen er låst med en kodelås. Vennligst ta kontakt med monica@leinebo.no dersom dere vil trene på Sviland, slik at sportslig leder i klubben, Monica Solberg-Leinebø kan gi dere koden på forhånd – entene dere skal trene på oppsatt tid eller utenom dette. Hallen står til tider tom! Ta forøvrig også kontakt med Monica dersom dere har spørsmål til dette treningstibudet.

 

Treningen på mandager og søndager (CrossFit Centrum) går som vanlig i tillegg.