Sommer, sol og Succe

Turen over til østfold forløp uten problem selv om det ble sent for både store og små. På dag 1 var det opp grytidlig, for grytidlig mente noen. Vi hadde en super dag i Moss med gode resultat. Desverre ble det knall og fall for enkelte ryttere på treningsbanen slik at de ikke kunne stille på selve løpet. Men for de som deltok ble det flotte resultat. Det ble tid til både bading og en tur til Sverige og grilling på kvelden

imageimage

Dag 2 var det også strålende vær med fantastiske resultat fra Sola BMX. Denne dagen var det tunvekterene fra Sola BMX sin dag på Succe Cup. Vi hadde 2 ryttere med imponerende resultat i A-finalen. Siste dag hadde vi også fantastisk sommervær med utdeling av pokaler til både store og små og selv om hjemreisen var lang og mange ikke var i seng før kl 02:00 var alle enige om at opplevelsene var verd den lange reisen.

37-DSC_1588

image

Se flere bilder fra Succe Cup her