SUCCÈ-CUP 6-9 juni – er snart her og påmeldingsfristen er på onsdag 21/5!

ÅRETS ”GULROT” FOR BÅDE AKTIVE OG TILHENGERE

Det nærmer seg raskt tiden for årets BMX-gulrot for både BMX-ryttere og foresatte.  SUCCÈ-CUP vil i år arrangeres i pinsen ( 6-9 juni). SUCCÈ-CUP er for de som ikke kjenner denne, en kjempepopulær BMX-cup som går over 3 løp på 3 forskjellige BMX-baner i Østfold. Dette har vært et av årets høydepunkt for alle BMX-syklister i mange år. Og da spesielt for de minste rytterne, men arrangementet er også en ypperlig anledning til at ryttere og voksne kan bli kjent med personene inni BMX-hjelmene.

image

I år arrangerer vi også en fellestur for dem som vil være med på det. Vi har reservert rom på Solbukta og har tilbud om felles transport .

Overnatting

Vi har reservert overnatting på Solabukta ungdomssenter http://www.solbukta.no. På Solbukta er det 4-mannsrom med køysenger slik at enkeltfamilier kan bo sammen og vi arrangerer fellesmåltider hvor alle bidrar til måltidene. Vi har foreløpig reservert 8 rom.

Transport

Vi har fellestransport i minibuss. Foreløpig har vi ikke kapasitet til alle som har vist interesse, men dette jobbes det med å skaffe mer kapasitet.

Påmelding

Påmelding skjer til Sola BMX og vi sender påmeldingsinformasjonen videre samlet Meld deg på ved å sende en mail til blimed@solabmx.no med følgende informasjon:

  • Navn og alder på rytter(e) som skal sykle
  • Hvor mange barn og voksne som skal delta på felles grillaften
  • Om du ønsker felles overnatting. I så tilfelle hvor mange voksne/barn. Vi vil fordele rom/senger basert på antall påmeldte på et senere tidspunkt.
  • Om du ønsker felles transport. I så tilfelle hvor mange voksne/barn

Felles overnatting og felles transport tildeles etter ”first come/first serve” prinsippet om det skulle bli problem med transport eller overnattingskapasitet. Så her gjelder det å ikke vente for lenge med påmeldingen. Det henvises også til andre overnattingssteder i den vedlagte invitasjonen fra arrangøren som du finner her: 140607 BMX Succé Cup 2014 inv.

Påmeldingsfrist – onsdag 21.mai kl 20:00

[warning]Merk den korte påmeldingsfristen[/warning]

Deltakeravgifter Succe Cup 

Påmeldingsavgift (alle løp)
  • Aldersbestemte klasser og Cruiser        kr 350,-
  • Junior/Elite                                             kr 500,-

Etteranmeldingsfrist torsdag 31.mai kl 23:59
Etteranmeldingsgebyr kr. 200,- i alle klasser.

Felles grillaften søndag kveld
  • Grillaften voksen                                     kr 100,- pr person
  • Grillaften barn                                         kr 50,-   pr person

 Betalingen for BMX-løpene og for felles grillaften gjøres innen påmeldingsfristen til kontonr. 3260 38 31305. Merk betalingen med Succe Cup og navn på rytter.

Felles overnatting: Om du ønsker å benytte felles overnatting på Solbukta koster denne kr 170 per pers pr natt (vi blir 3 netter). Dette inkluderer ikke utvask, men dette kan kjøpes som en tjeneste. Sola BMX legger ut for overnattingen og sender ut regning etter Succe Cup.
Felles transport: Felles busstransport dekkes av Sola BMX

 

Ved spørsmål: Kontakt Roger Stakkestad/93047187

Hilsen oss i Sola BMX