Grøtfest/julefest Sola BMX

I dag ble det arrangert grøtfest for medlemmer og familie/foresatte i regi av Sola BMX. Med nærmere 90 deltakere ble det et koselig arrangement som etter hvert har blitt en tradisjon i klubben Tidligere år har vi arrangert dette i klubbhuset til Sviland BMX. Men i år valgte vi å arrangere det på Salem.

Eirik Wegger var så heldig å få tildelt “den Gyldne Pedal” for 2013 som er Sola BMX sin hederspris.
Eirik Wegger den gyldne pedal

I tillegg til “den Gyldne Pedal” ble også ryttere med gode plasseringer i løpet av 2013 hedret. Både Lars Ole Hetland, Andrè Fosså Aguiluz, Tommy Kolnes, Eirik Wegger, Torbjørn Nærland Wiig og Simen Sunde Herlofsen fikk en liten oppmerksomhet for gode prestasjoner i Norges Cup, NM og Nordisk Mesterskap. Våre flinke trenere og hjelpetrenere fikk også en liten oppmerksomhet.

Sola BMX må spesielt få takke klubbens Festkomitè for en kjempeflott jobb.
IMG_1971

Som tradisjonen tilsier ble det selvsagt også avholdt loddtrekning med masse flotte gevinster.

IMG_1925

Flere bilder finner dere øverst på hjemmesiden vår under “bilder og sosialt” – “løp og aktiviteter” – Grøtfest 2013.