Rapport fra Ski-helg i Sauda

Vi hadde en fantastisk helg i Svandalen med energiske, positive, modige og aktive ungdommer. Fredagskveld ved ankomst, grillet vi pølser ute ved bål-panna og svei av noen marshmallows!

På lørdagen sto vi på ski fra kl. var 09:30 (rekord rask frokost og matpakkesmøring!), så på Big Jump show og snøscooter show. Om kvelden fikk ungdommen prøve seg på luftgevær-skyting, men de var raskt igang med å lage seg hopp.

Etter middagen bar det ut i måneskinnkvelden for å hoppe på ski vha en arbeidslampe, hodelykter og fakler som lyskilder. Kvelden ble avsluttet ved bål-panna med lørdagsgodt og kakao. Det ble raskt stille om kvelden!

Søndagen opprant med strålende vær og vi hadde lunsjen ute i det fri i Djuvsbotnen, innimellom all ski-kjøringen. Da var  det hopping på mange av hoppene som er lagd til  i Skisenteret,  offpist kjøring med og uten hopp og nye fartsrekorder i utforløypa.

Det er så flott å høre hvordan ungdommene oppmuntrer hverandre, skryter av de andres prestasjoner og innsats og se hvilken “guts” de har for å få til nye ting.

En god opplading til BMX-sesongen og veldig samlende for ungdommene.