Nye treningstider og rutiner for påmelding

Pga værforholdene i det siste har vi registrert at både ryttere og voksne er slitne av regnværet og påfølgende krevende treningsforhold. Fra mandag 9. november trener vi derfor inne i hallen på Sviland ved idrettsanlegget. Pga spredningen av Covid-19 viruset skal vi også endre systemet for registrering av ryttere på trening. Alle må registrere seg via appen Spond og det er kun plass til 20 stk på hver trening. De medlemmer som ikke har mottatt sms med link for påmelding, bes sende en e-post til post@solabmx.no.

Det er samtidig planlagt trening inne i Forus sportssenter for aldersgruppen født i 2010 og tidligere. Vi avventer invitasjon til dette arrangementet på Spond til kommunen har tatt stilling til evt strengere tiltak for å begrense smittespredningen. Alternativt blir det trening ute på banen på Sola.

Følg med på Facebook og Spond for oppdaterte treningstider.