Grøtfest og utdeling av utmerkelser 2020

Mandag 30. november var ryttere og trenere samlet til felles trening og alternativ grøtfest ute på BMX-banen i riktig koronastil. Først var det grøt og drøs før utmerkelser ble utdelt av sportslig leder Tommy Berfjord og trenerne Per-Erik Nilsen og Lars Ole Hetland, før det hele ble rundet av med de lotteriansvarlige Hege Haar Kvalvåg og Kjersti Kersbergen, med gevinst til Lars Martin Leinebø med flest solgte loddbøker (5!) og dagens loddtrekning. Stor stemning og takk til alle fremmøtte ryttere og velvillige styreme- og komitemedlemmer!

Niclas Aske Kersbergen fikk honnør for 1. pl UM G13 og Håkon Fredrik Leinebø for 2. pl UM G15. Lars Martin Leinebø skal i tillegg hedres for 3. pl UM G13.

Håkon Fredrik Leinebø fikk inngravert blomstervase med gratulasjoner for 10 års medlemskap.

Eskil Bøen og Håkon Fredrik Leinebø fikk innsatspokal 2020 for hhv pulje 1 og 2.

Håkon Fredrik Leinebø og Lars Martin Leinebø