INVITASJON TIL SOMMERFEST

Eksklusivt for ryttere og foreldre i Sola BMX inviterer vi til SOMMERFEST på SOLA BMX sin bane på Stangaland i Sola, mandag 15. juni kl 17:30. Vi setter opp benker og bord, men ta gjerne med et campingbord og stoler viss du har, da det kan bli fullt! Vi fyrer opp grilling og dere tar med egen grillmat.
Mens maten gjør seg klar, arrangerer vi samtidig, tradisjonen tro, et uformelt løp på banen vår. Her oppfordrer vi ALLE til å delta – inklusiv foresatte, som også kan låne sykkel og hjelm. Det blir finalerunder for ryttere født i 2009 og tidligere samt medalje til alle.
I år får vi besøk av Solabladet og Sparebankstiftelsen.

Pris:
Gratis, men ta med egen grillmat og drikke, gjerne en kake eller to også..

Ca Program:
17:30 – 17:50 Etteranmelding/ påmelding til klubbløp, utlån av sykler og fritrening
17:50 – 18:15 Starttrening,
18:15 Løpet starter
18:45 Vi spiser og sykler mer

Påmelding:
Send gjerne en e-post med navn og fødselsår til blimed@solabmx.no slik at vi kan begynne å sette opp klubbløpet eller møt opp og meld deg på stedet!