Innsatspokalene 2019 gikk til Ylva Berfjord og Victor Kverneland

1.12.2019 arrangerte vi årets Julegrøt med markering av sesongavslutning og utdeling av hedersbemerkninger til trenere og ryttere med gode prestasjoner på løp samt Innsatspokal og den Gyldne pedal. Innsatspokalene var nye av året og ble delt ut til ryttere i den yngste puljen, 9 år og yngre samt de eldre, 10 år og eldre, basert på avgjørelse fra trenerne. Victor Kverneland og Ylva Berfjord var de utvalgte ryttere! Den Gyldne pedal skulle deles ut for 13. år på rad, og denne gang stakk vår utmerkede trener Per-Erik Nilsen av med pedalen! Vi takker alle for fantastisk innsats og stemning på trening, dugnad og andre sosiale sammenkomster og ønsker velkommen tilbake til trening i Januar 2020. God Jul!

Per-Erik Nilsen med den Gyldne pedal
God jul!
Grøtfest 2019