Succecup 2019

12 ryttere og 15 foreldre/ søsken er igjen hjemme etter en fantastisk langhelg med BMX-cup i Østfold. 20 års jubileumet som skulle feires fikk en svært mørk sky over seg ved at løpet dag 1 i Gressvik ble avlyst underveis i første moto pga regnvær og uforsvarlige sykkelforhold. Det hele ble mye bedre med løp på Råde og Moss, hhv fredag og lørdag i solskinn og gode forhold. Vi stilte som vanlig sterkt med mange gutter i klassen 11/12 år i tillegg til en jente i klassen 9/10, samt to gutter i hhv klassene G 13/14 og G 15/16. Nesten alle bodde sammen 2 netter på Solbukta ungdomssenter og en natt på Mitt hotell i Moss og ungene koste seg med felles måltider, bading, sykling og harrytur til Sverige – i tillegg til BMX-løp til 3 dager! Vi har reservert overnatting for Kristihimmelfart-helgen 2020 og håper enda flere ryttere og familier blir med på turen da.

Resultatene fra cup`en kan dere ser her Succecup_2019.pdf samtidig som vi gratulerer Håkon med seier i klassen G 13/14.