Regionscup Sør 2017, Resultater mm

Hele 157 deltakere møtte opp på Klepp BMX sin bane 20. september for å delta på Sola BMX sitt løp. Stemningen var god og spenningen til tider både til å ta og føle på når resultater skulle avgjøres med både målfoto og lik poengsum, her finner dere sammenlagt resultatene fra hele cup`en, Resultat sammenlagt Regionscup Sør 2017

Vi gratulerer særlig Martin Nordmark,Orstad BMX, Junior som vant klassen Menn Junior/ Elite og Marita Laksesvela, Sandnes BMX, Junior som vant klassen Junior/ Elite/ 17+ Damer.

Forøvrig nevner vi at Kristian Haarr, Sandnes BMX vant klassen Menn 17+, Emil Skaue Nilsen, Sandnes BMX ble vinner i klassen Gutter 15-16 år, Thomas Matre, Orstad BMX vant Gutter 13-14 år, Mette Lunde, Sviland BMX vant Jenter 13-16 år, Terje Lutsi, Sviland BMX ble vinner i Cruiser mix, Håkon Fredrik Leinebø, Sola BMX ble vinner i klasser Gutter 11-12 år – med samme poengsum sammenlagt som Vetle Haarr, Sandnes BMX – og Krsitine Haukelid Larsen, Sviland BMX vant klassen Jenter 11-12 år.