Sammenlagt seier til Sola BMX, Norges Cup 2016

Søndag 11. september arrangerete Sviland BMX runde 7 i Norges Cup (NC) og dagens vinnere samt sammenlagt seire skulle avgjøres. Sola BMX hadde desverre ikke så mange ryttere på startlisten, men bidrog med mange ryttere i klassene gutter 9-10 og 11-12 år. Alle disse syklet bra og koste seg i sommerværet. I de eldre klassene var vi representert med Simen Sunde Herlofsen i klassen 17+, Eirik Wegger i Menn Junior og Lars Ole Hetland i Menn Elite. Eirik Wegger stilte til forventningene og stakk av med seieren i klassen MJ foran Odd Espen Kjellesvik og Martin Nordmark (ikke tilstede på premieutdeling). Tidligere i år ble han, som bildet viser, Norgesmester i samme klasse.

img_5608img_5606

Lars Ole Hetland har sitt første år i klassen Menn Elite og har bygget form. Han var  derfor godt fornøyd med 2. plass i klassen, bak Sebastian Aslaksrud. Tore Navrestad har grunnet deltakelse i OL ikke samlet nok poeng i NC til å være med i medaljekampen.

Simen Sunde Herlofsen som dette året har valgt å sykle 17+ og satse mer på skolegang, har holdt formen oppe og også han viser store sykkelferdigheter ved å ta en solid tredje plass, 6 poeng bak andre plassen til Haakon Stangborli. Seieren gikk til Kristian Haarr.

img_5610