Seier for Sola BMX under NM 2016. Rapport fra NC 3.

Vår alles Eirik Wegger klarte igjen å stige til topps på pallen under årets NM som ble avviklet hos Aremark BMX lørdag 25. juni. Han syklet inn til første plass i klassen Menn Junior med 16 poeng, før Kristian Westeng Olsen, Råde BMX og Odd Espen Kjellesvig, Sviland BMX, begge med 18 poeng. Martin Nordmark, Orstad BMX tok 4. plass.

IMG_5244

Eirik Wegger, Sola BMX. Norgesmester MJ 2016.

Lars Ole Hetland, Sola BMX er første års Menn Elite og fikk 4. plass, bak Tore Navrestad, Sviland BMX, Sebastian Aslaksrud, Råde BMX og Simen Nilssen, også Sviland BMX. Forøvrig syklet Sola BMX sin rytter i Cruiserklassen, Jan Erik Johannessen seg inn til en flott tredje plass. Sola BMX var også representeret med 3 ryttere i klassene for ungdomsmesterskap og barneleker; Oliver Bærem (12), Håkon F Leinebø (11) og Lars M Leinebø (9), som alle syklet bra og hadde stor glede av arrangementet, som ble avviklet under strålende sol og steikende varme. For flere oppdateringer og bilder, se Sola BMX på Facebook.

IMG_5232

Lenke til alle resultatene fra NM finner dere her; NM og Ungdomsmestersakp BMX 2016 res

Samme helg, søndag 26. juni ble det arrangert NC 3, for første gang, hos Solum BMX ved Skien. I kontinuerlig regnvær hadde Sola BMX denne dagen 5 ryttere på banen ettersom cruiser Jan Erik Johannessen var kommisær. Menn Junior og Elite syklet sammen og Lars Ole Hetland klarte å parkere de andre ryttere i andre heat ved å sykle inn som første mann i dette moto. Sammenlagt kom han imidlertid på 6. plass og ligger på 3.pl. sammenlagt i ME. Eirik Wegger var ikke like godt i slag som under NM dagen før, men kom på 4. pl sammenlagt på Solum og beholder dermed enerplaten sammenlagt for NC MJ så langt. Resultatene for NC3 og sammenlagt finner dere her:  NC runde 3 Solum TSK 2016 BMXog Resultater NC 2016