Bli med på SUCCÈ-CUP!

Det nærmer seg igjen tiden for årets BMX-gulrot for både BMX-ryttere og foresatte.  SUCCÈ-CUP vil også i år arrangeres 5.-7. mai. SUCCÈ-CUP er for de som ikke kjenner denne, en kjempepopulær BMX-cup som går over 3 løp på 3 forskjellige BMX-baner i Østfold.

Succe Cup 2015

Succe Cup 2015

Dette har vært et av årets høydepunkt for alle BMX-syklister i mange år. Og da spesielt for de minste rytterne, men arrangementet er også en ypperlig anledning til at ryttere og voksne kan bli kjent med personene inni BMX-hjelmene.

Som de siste årene arrangerer Sola BMX fellestur til Succè cup. Vi har reservert rom på Solbukta og har tilbud om felles transport .

Praktisk informasjon

Dato: 5-7 mai 2016

Sted: Østfold (Aremark, Råde, Gressvik BMX baner)

Påmelding: EQ Timing

Påmeldingsfrist: 18. april

Sola BMX arrangerer buss og overnatting.

Mer informasjon blir sendt ut til alle medlemmer på epost.