Sola BMX på topp på NC 1og 2 i Moss og Råde

Sola BMX sine ryttere viste godt igjen på helgens første Norges Cup i Østfold. Lørdag tok Lars Ole Hetland, Junior Menn en solid seier med våre øvrige Junior Menn-ryttere, Eirik Wegger og Simen Sunde Herlofsen, tett på med hhv 3. og 5. plass. Gratulerer!IMG_4740

Søndag gjentok Lars Ole Hetland succèn med første plass også på NC 2 på Råde, med Erik Wegger på tredje og Simen Sunde Herlofsen på 5. plass. Vi gelder oss allerede til neste NC-runde! Lise Cathrine Røv er første års Junior Damer og syklet inn til en flott tredje plass både lørdag og søndag med Hege Haga Idsøe som klar vinner.

Sunniva Ravndal tok tilsvarende tredje plass i klassen damer 17+ på NC 1 og 2. plass NC 2.  Gratulerer til jentene også!

IMG_1951 IMG_1950

Forøvrig hadde Sola BMX også en rytter i klassen Gutter 13-14 år, der Ole Andre Ravndal tok en sterk tredje plass av 18 deltakere på NC 1 i Moss og 4. plass på NC 2 i Råde med 19 deltakere.

Film fra alle A- og B- finalene NC2 Råde kan dere se her; https://www.youtube.com/playlist?list=PLTb9kh-rSbZNXIlb77GjwSvujJq6idPAF