Støtt Sola BMX ved å la oss motta din grasrotandel…

Grasrotandelen KampanjeSEND EN TEKSTMELDING MED GRASROTANDELEN 987470054 til 2020. Så støtter du Sola BMX (tjenesten er gratis)

 

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til norsk Tipping skal gå. 
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Har du ønske om at Sola BMX skal få din støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for hundre kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til klubben.

Dette gjelder uansett om du spiller hos kommisjonær, via norsk tipping eller spill på mobil.

 

 Vår oppfordring er at neste gang du er i kiosken/butikken for å tippe, så si at du vil støtte Sola BMX i grasrotandelen.