Medlemskontigent 2015

Sola BMX kommer i løpet av kort tid til å sende ut medlemskontigent for 2015.

Nytt av året er at vi vil bruke KlubbAdmin som er Norges Idrettsforbund sitt medlemsregister til administrasjon av kontigenten for Sola BMX.

Alle medlemmer vil mota en E-post fra kasserer@solabmx.no med tittelen “Nytt betalingskrav fra Sola BMX” hvor en må logge inn på Min Idrett for å se selve betalingskravet. Det vil være mulig å betale i nettbank med KID eller med kredittkort for de som har opprettet en Buypass avtale.

De fleste medlemmene i Sola BMX har allerede en brukerkonto i Min Idrett, men det er mulig at noen nye medlemmer ikke har dette fra før. Vi vil derfor anbefale alle å sjekke at de kan logge inn på Min Idrett og for dem som ikke har en konto der så anbefaler vi at dere oppretter en slik allerede nå.

Dere finner Min Idrett her : https://minidrett.nif.no og en kan opprette ny konto øverst til høyre med “Ny bruker”