Norges Cup 2 på Sola

Søndag den 4. mai ble Norges Cup 2 arrangert på Sola BMX sin bane. Dagen framstod nydelig med skinnende sol og nesten ikke vind. Akurat slik vi ønsker oss.

IMG_1632

For å begynne med resultatene så vant Martin Hellevik fra Sviland klasse elite også i dag. Per Erik Nilsen fra Gressvik kom på en flott andreplass i samme klasse med Fredrik Westeng Olsen fra Råde på tredjeplass. I elite dame vant Elisabeth Navrestad fra Sviland med Irene Nerhus fra Sviland på en andreplass.

I juniorklassen vant Tore Navrestad fra Sviland, med vår egen Lars Ole Hetland på en flott andreplass og Marcus Hetland fra Klepp på en tredjeplass.

I 17+ klassen vant Kristian Haarr fra Sandnes med Kristoffer Pollestad fra Klepp på andreplass etterfulgt av Håkon Laksesvela fra Sandnes på tredjeplass. Heidi Bratland vant klasse Damer 17+ med Sunniva Ravndal fra Sola som en god nummer to.

Eirik Wegger fra Sola BMX vant klasse 15-16 også i dag, Lise Katrine Røv kom på en flott 4. plass i jenter 15-16, Kåre Drechler Torkelsen kom på 3. plass i Cuiser og Sander Stakkestad syklet seg inn til en fantastisk flott 2. plass i gutter 11-12.

Bilder vil etter hvert dukke opp her på hjemmesiden under “bilder og sosialt” – “løp og aktiviteter”. Dere kan også se alle resultatene fra løpet under “løp og samlinger” – “resultater fra løp”. I tillegg ligger det masse film fra mange av heatene her

Sola BMX vil takke alle ryttere som gjorde dette til en festdag. I tillegg ønsker vi spesielt å takke alt mannskap som  stiller opp både på dugnader i forkant av løp, samt alle de som hjelper til under  og etter et løp.