Norges Cup 1 på Orstad

Lørdag den 3. mai ble Norges Cup 1 arrangert på Orstad BMX.  Arrangøren hadde gjort en flott jobb i forkant av løpet og anlegget framstod meget godt.

norges cup elite

I eliteklassen ble løpet vunnet av Martin Hellevik fra Sviland med Per Erik Nilsen fra Gressvik på en andreplass etterfulgt av Fredrik Westeng Olsen fra Råde på en flott tredjeplass. I dame elite vant Elisabeth Navrestad forran Irene Nerhus.  Se film her for menn elite, menn junior og 17+.

Junior menn ble vunnet av Tore Navrestad fra Sviland BMX, etterfulgt av Michael Thomsom fra Moss med Marcus Hetland fra Klepp på tredjeplass. Junior dame ble vunnet av Bettina Lillebø fra Sandnes med Hege Haga Idsøe fra Sviland på andreplass og Helen Kydland fra Sandnes  på en tredjeplass.

Når det gjelder Sola BMX sine ryttere  vant Sunniva Ravndal klasse 17+, Eirik Wegger vant klasse 15-16, Simen S. Herlofsen kom på en finfin tredjeplass i gutter 15-16 , Kåre Drechler-Torkelsen syklet seg inn til en tredjeplass i cruiser 30+, Sander Stakkestad kom på en finfin 5. plass i klasse 11-12 og Marcus K. Frøystad syklet seg også inn til en finfin 8-plass i a-finalen. Sola BMX gratulerer alle rytterne med både flotte plasseringer og god innsats.

Norges Cup 15 16

Ellers kan dere se masse flott sykling fra løpet på linken her Bilder fra løpet finner dere øverst på hjemmeside under “bilder og sosialt” – “løp og aktiviteter”. Alle resultatene etter dagens løp finner dere øverst på vår hjemmeside under “løp og samlinger” – “resultater fra løp”.

Sola BMX takker Orstad BMX for et flott arrangement.