Invitasjon til hundredelsmaraton for ryttere og dugnad for foresatte 26. april

Lørdag 26.april inviterer Solabladet til vårmønstring med blandt annet “hundredelsmaraton” i Solakrossen. Sola BMX har takket ja til invitasjon om å bidra med sykling, oppvisning og andre ablegøyer før, under og etter løpet.
IMG_0050
Vi oppfordrer alle ryttere, store og små, fra nybegynnere til mestre, til å ta på seg klubbdrakten og utstyret, finne frem sykkelen og møte i Solakrossen lørdag 26. april fra kl 11:00-14:00.
Samtidig, fra kl 11:15, inviterer vi de foresatte til å møte til dugnad på Sola BMX sin bane. (Det vil samtidig være voksne fra klubben tilstede i Solakrossen). Det blir muligheter for bla arbeid på banen, kosting, raking, beplanting og vasking til forberedelse for NC2 som skal arrangeres på Sola søndag 4. mai.
20130914-134840.jpg Dugnad er sosialt og kjekkere for alle jo flere som møter. Det serveres alltid kaffe og noe som legger seg på sideflesket!