Interessert i å delta på fellestur til Succe Cup i år ?

Det nærmer seg raskt tiden for årets BMX-gulrot for både BMX-ryttere og foresatte.  SUCCÈ-CUP vil i år arrangeres i pinsen ( 6-9 juni). SUCCÈ-CUP er for de som ikke kjenner denne, en kjempepopulær BMX-cup som går over 3 løp på 3 forskjellige BMX-baner i Østfold. Dette har vært et av årets høydepunkt for alle BMX-syklister i mange år. Og da spesielt for de minste rytterne, men arrangementet er også en ypperlig anledning til at ryttere og voksne kan bli kjent med personene inni BMX-hjelmene.
image
I 2013 deltok mange fra Sola BMX på SUCCÈ-CUP og klubben arrangerte felles reise (med minibuss) og felles overnatting på Solabukta ungdomssenter http://www.solbukta.no På Solbukta er det 4-mannsrom med køysenger slik at enkeltfamilier kan bo sammen og vi arrangerer fellesmåltider. På lørdagskvelden blir det felles grilling for alle BMX.klubbene. Vi fikk også med oss en felles «harrytur” over grensen til Strømstad.
I år prøver vi å få til det samme opplegget som i 2013 med felles tur i regi av Sola BMX. Vi har reservert rom på Solbukta og prøver å ordne felles transport. Ryktene sier at det også er andre BMX-klubber fra distriktet som kommer til å bo på Solbukta, så her er det ypperlig anledning til å knytte kontakt med ryttere fra andre klubber og kanskje banke dem i en fotballkamp eller to …
image
For å  planlegge denne turen ønsker vi å sjekke interessen for å delta og ønsker en uforpliktende tilbakemelding på om du ønsker å delta på dette arrangementet. Invitasjon med bindende påmelding vil komme senere.
Dersom du tror (eller allerede vet) at du kommer til å delta på SUCCÈ-CUP og ønsker å reise/bo sammen med oss andre i regi av Sola BMX ville vi sette stor pris på om du kunne fylle ut følgende formular. Da får vi en indikasjon på interesse og kan planlegge transport og overnattingsbehov.
Vi ønsker tilbakemelding innen 30. april 

[xyz-cfm-form id=2]