Julegrøt og kos for våre medlemmer

bilde

 

Sola BMX inviterer alle medlemmer til julegrøt og godt samvær! I tillegg til sykling, risgrøt og lodder blir det prisutdelinger (Den Gyldne Pedal etc) og litt informasjon om ting som skjer. Hvis du har noe du vil formidle eller du har andre bidrag/forslag – ta kontakt!   Innspill av alle slag er velkomne!

Tid:             Søndag 24. november kl. 12.00 – ca. 15:00
Sted:          Ved Sola BMX sin bane – i 1.etasje på Salem (over klubbkjelleren)
Entré          (inkl. grøt og saft): 25,- pr person
Lodder:     5,- pr stykk

Ta med: Sykkelutstyr (inkl. evt. klubbdrakt), søsken, godt humør, varme klær til å være ute i, kanskje en nisselue(?) og kontanter til inngangspenger og lodd. Har du BMX-utstyr du vil selge så ta med det også!;-)

Bindende påmelding med antall (pga plass og grøt!) innen søndag 10. november til
Betzy Wegger Mob: 97 50 24 79 eller på mail til betzy.wegger1@lyse.net