Norges Cup 2013

I helgen ble Norges Cupen avsluttet for i år. VI har fått sett mange spennende dueller i løpet av årets Norges Cup. Og ekstra spennende var det under siste og avsluttende runden på Moss.

Andre og Lars Ole lars ole og tommy

For å begynne med klasse 15-16 år, ledet Lars Ole Hetland med KUN 1 poeng over Aleksander Ree fra Sandnes BMX etter Norges Cup nr. 6. Så dette ble fryktelig spennende. Men Lars Ole trakk lengste strået og vant dermed sin klasse.

Andrè Fosså Aguiluz hadde kun syklet 4 av 7 løp i klassen elite årets Norges Cup. Så vi var alle meget spent på hvordan hans resultat komme til å bli. Etter å ha vunnet alle 4 rundene han deltok i, endte han tilslutt på en kjempeflott andreplass sammenlagt kun slått av Martin Hellevik fra Sviland BMX.

I klasse 17+ vant Tommy Kolnes alle sine runder i Norges Cupen. De to siste rundene kunne han dessverre ikke delta i, men disse hadde allikevel blitt strøket i og med at kun 5 av 7 runder teller i Norges Cupen.

I klasse 15-16 år tok Eirik Wegger en super fjerdeplass sammenlagt i Norges Cupen med kun få poeng fra 3 plassen.  Torbjørn Nærland Wiig syklet også glimrende, og endte på en 9 plass totalt og Simen Sunde Herlofsen kom på en finfin 11. plass sammenlagt i samme klasse.

Lise Cathrine Røv kom tilslutt på en finfin 4. plass sammenlagt i jenter 15-16 år og Simon Vareberg klarte å sykle seg inn til en super 7. plass sammenlagt i klasse gutter 13-14 år.

Vi gratulerer alle deltakerne med flotte plasseringer i Norges Cup 2013.