Scandinavian Open/Nordisk Mesterskap Sviland

Sola BMX hadde hele 23 deltakere på Nordisk Mesterskap som ble arrangert på Sviland i dag. Klubben må se seg meget fornøyd med både deltakerantallet og de gode resultater.

Lars Ole Hetland vant 16 års klassen med god margin. Han vant også alle sine innledende heat. Endelig er Lars Ole tilbake etter flere stygge skader. Dette resultatet vil vi tro hele BMX-Norge unnet han.

img_8117-jpg

I 15 års klassen syklet Eirik Wegger seg inn til en super tredjeplass. Han syklet også meget godt i innledende heat med to andreplasser og en førsteplass. I jenter 15/16 syklet Lise Catrine S. Røv supert og havnet tilslutt på en 7. plass i finalen.

I klasse 12 år tok Ole Andrè Ravndal en glimrende tredjeplass etter tre andreplasser i innledende heat. I denne klassen syklet også Håvard Torbergsen seg inn til en finfin 8. plass i finalen. I gutter 11 år tok Sander B.G. Stakkestad en flott 5. plass etter å ha blitt forbikjørt på målstreken. Sander syklet forøvrig 3-4-2 i innledende heat.

I Cruiser 30+ syklet Kåre Torkelsen seg inn til en bra 8. plass. Kanskje litt under hva han håpet selv. Men etter fall i finalen var han på sykkelen igjen og fullførte heatet.  Han syklet forøvrig meget godt i innledende heat med to andreplasser og en tredjeplass.

I klasse 17+ syklet Tommy Kolnes seg inn til en flott fjerdeplass. Han syklet også gode innledende heat med to andreplasser og en fjerdeplass.

Tore Navrestad ble forøvrig Nordisk Mester i klasse junior og Martin Hellevik ble Nordisk Mester i klasse elite.
I tillegg vant de begge Time-Trails fredag.

Martin Hotseat   tore hotseat

Sola BMX gratulerer både ryttere som deltok i barneleker og ryttere som deltok i Nordisk Mesterskap.

Bilder kommer etter hvert. Resultatene finner dere også øverst på hjemmesiden vår.