Succe-cup 2013 – Årets ”gulrot” for både aktive og tilhengere

Vedlagt følger invitasjon til Succe-cup 2013 – Årets “Gulrot” for både aktive og tilhengere.
Succe-cup

Alle landets BMX-klubber har i mange år reist til Østlandet på Succè-Cup. Succé-Cup er en cup som arrangeres av alle BMX-klubbene i Østfold. På lik linje med oss her i Rogaland ligger disse BMX-banene ganske tett. Lørdagskvelden arrangeres det dessuten en kjempekoselig grillaften hvor alle får servert grillmat med tilbehør.

 

Dette har vært et av årets høydepunkt for alle BMX-syklister i mange år. Og da spesielt for de minste rytterne. Så her kan alle delta. For mer informasjon kontakt med vår påmeldingsansvarlig Merete, Mob.nr. 909 96683 eller pr. mail til  blimed@solabmx.no

 

Her finner dere innbydelsen: Innbydelse Succé Cup 2013
Og her finner dere reglementet: Succé Cup 2013, reglement

 

Vi håper vi bli minst like mange Sola-ryttere, foreldre/foresatte og søsken med i år – som vi har vært de siste årene. Vi har bestilt felles overnatting på Moss Vandrehjem i år.