Lørdag 13. april arrangeres årets første Norgescup i BMX hos Sola BMX

Ryttere fra hele Norge deltar når BMX-sesongen starter med Norgescup runde 1 på Sola. En av de aller største favorittene til å vinne Norgescupen sammenlagt er eliterytter André Fosså Aguiluz (21) som i år sykler for Sola BMX. Den tidligere verdensmesteren i BMX Time Trail sykler lørdag sitt aller første nasjonale ritt som Sola BMX medlem. I tillegg til Aguiluz er det flere Sola-ryttere som kan hevde seg i ulike klasser både for gutter og jenter. Både Tommy Kolnes, Steffen Lundgaard, Eirik Wegger og Sunniva Ravndal kan hevde seg helt i toppen i sine respektive klasser. I samme arrangement vil det også være barneleker for ryttere fra 12 år og ned til 4 år.

Det blir med andre ord et stort mangfold fra noen av verdens beste ryttere til de som kjører sitt aller første løp. Arrangementet starter kl.12.00 med trening for de ulike klassene fra kl.10.00. Det er åpent for alle med gratis inngang.

AndréFA