Betalingsløsning for påmelding til løp er klar

Vi kan med glede fortelle at NIF IT nå endelig har klart å ferdigstille sin betalingsløsning for påmeldinger til løp.  Dette har vært ønskelig i flere år av oss i BMX.
buypass
Fra og med i dag av betaler dere BMX-løpet samtidig med at dere melder dere på.  De ryttere som har rytteravtale med klubben, kan velge at klubben betaler løpet. Dermed slipper dere å legge ut for løpet.

Får å få en sikker betalingsløsning, brukes Buypass. Dere kan lese mer om hvordan dere registrerer dere for betaling her: http://www.idrett.no/tema/minidrett/Sider/Betaling.aspx

Har dere et tippekort tilgjengelig, er dere allerede registrert som Buypass-bruker. Men gå inn på linken over og registrer dere for betaling hvis dere ikke allerede har gjort det.

Gjør dette i god tid før alle BMX-løpene begynner slik at dere har alt under kontroll. Sola BMX sine løp er allerede lagt klar for påmelding. Så nå er det bare å melde seg på.

Lykke til med Buypass og påmelding til løp. Har dere problemer med å få dette til, kan NIF idrett kontaktes på følgende mail: support@idrettsforbundet.no eller via telefonnr: 03615.