Rapport fra Andrè Fosså Aguiluz i Spania

Vi er godt i gang med treningsoppholdet her i varme Alfaz del pi, Spania. Har nå vært her en uke med Gand Videregående Skole og landslaget. Dette har vært veldig bra. Sol hver dag og flere baner og sykle på gjør at forholdene i Spania har blitt kanon gode i forhold til første gang vi var her for 5 år siden.
Andrè i Spania3       Andrè i Spania4

Resten av gjengen fra Gand VGS har nå reist hjem,  og Martin Hellevik, Per Erik Nilsen, Fredrik W. Olsen og jeg er igjen i to uker til.

Her på Reuma Sol henger vi stort sett med de over 60+ og får servert god mat tre ganger om dagen. Eneste vi faktisk skal gjøre er og trene, spise og sove. Herlig.

Vi fortsetter og ha fokus på og sykle mye teknikk trening i og med vi får så lite av det i Sviland-hallen hjemme i forhold til ute. Vi samles som regel med et par spanjoler slik at vi blir enda flere på trening som kan matches litt med hverandre. Vi er en god gjeng som trener godt sammen og har det ellers mye morro utenom det sportslige.

Vi skal fortsette og nyte to uker til i finværet før det skal jobbes hardt hjemme mot sesong start. Det gleder vi oss alle til:)

#20 Andre Fosså Aguiluz