Norges Cup 2014 ble avsluttet på Sviland 14. september

Endelig, etter flere løp avholdt i øsende regnvær, fikk Velde arena på Sviland vist seg fra sin beste side søndag 14. september. Etter Norges Cup runde 7, ble mesterne for NC sammenlagt i 2014 kåret. Sola BMX hadde deltakere i flere av klassene. Lars Ole Hetland fikk 3. plass Junior menn.

10426354_695330007222945_6203073554428580351_n                    10698505_695330260556253_5651432702214619891_n

Det var nok ikke overraskende at Tore Navrestad fra Sviland BMX vant denne klassen. Sunniva Ravndal fikk 2. plass, bak Heidi Bratland, Sandnes BMX i klassen damer 17+.

Sola BMX viste særdeles godt igjen på pallen i klassen gutter 15-16 år der Eirik Wegger fikk 2. plass, bare 2 poeng bak vinneren Kristian Westeng Olsen fra Råde BMX. bilde

I tillegg fikk Sola BMX også 3. plass i denne klassen  ved at Simen S. Herlofsen også har gjort en solid innsats i 2014. Vi gratulerer! Simon Vareberg kom i samme klasse på 12. plass, etter bare å ha deltatt i 4 av 7 løp.  Lise Cathrine Røv kom på 5. plass i klassen jenter 15-16 år. Her var det Silje G. Fiskebekk fra Klepp som tok seieren. Ole Andrè K. Ravndal tok 7. plassen for gutter 13-14 år, noen plasser bak vinneren Mathias Nærland fra Klepp. Til sist tok Kåre Drechsler-Torkelsen en knepen seier i klassen Cruiser 30+, foran Hassjord og Grotnes. Kåre fikk nok den største pokalen av alle Sola-rytterne!